Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نخستین محموله کپسول‌های آتش‌نشانی ساخت ایران با پیگیری‌های دستگاه قضایی به خارج از کشور صادر شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازتهران، معاون قضایی دادستان کل کشور از پیگیری مشکلات مربوط به صادرات کارخانه تولید کپسول آتش‌نشانی توسط دستگاه قضا خبر داد و اظهار داشت: قوه قضائیه از ماه‌ها پیش پیرو درخواست فعالان این عرصه به این مسئله ورود کرد و با مکاتبات خود با دستگاههای اجرایی نهایتاً مقدمات صادرات کپسول آتش‌نشانی به کشورهای خارجی فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سعید عمرانی با اشاره به حمایت قوه قضائیه از امر تولید و گشایش در صادرات کپسول آتش‌نشانی یک کارخانه داخلی به کشورهای خارجی گفت: اساساً اقداماتی که قوه قضائیه در زمینه حمایت از تولید انجام می‌دهد تنها به چند کارخانه و مرکز تولیدی ختم نمی‌شود و این قوه اهتمام ویژه ای برای حل مشکلات اساسی در این بخش دارد.

معاون قضایی دادستان کل کشور تاکید کرد: در موضوع مذکور هم باید گفت ما تولیداتی همچون کپسول آتش‌نشانی - با توجه به اخذ تاییدیه‌ها را داشتیم،  از این رو از ماه‌ها پیش پیرو درخواست فعالان این عرصه، به این موضوع ورود و مکاتباتی با وزارت صمت انجام دادیم؛ همچنین پیرو این مکاتبات درخواست کردیم تا فعالیت صورت گرفته در این بخش کارشناسی شود.

وی ادامه داد: صادرات کالاهای فعالان این بخش با مشکلاتی مواجه بود که پیرو پیگیری‌های قوه قضائیه، این بخش توانست نخستین محموله کالاهای خود را به کشورهای خارجی صادر کند که این مسئله به نوعی خبر خوشی در راستای حمایت از تولید داخل قلمداد می‌شود؛ چراکه در این بخش گشایش خوبی صورت گرفت.

اقدام شهروندمسئولیت پذیر اهوازی؛ اهدای تجهیزات ایمنی به آتش نشانی اهوازدستیابی به استانداردهای ایمنی در مشهد نیازمند چند ایستگاه آتش نشانی است؟

معاون قضایی دادستان کل کشور ادامه داد: بنابراین نخستین محموله کپسول آتش‌نشانی به کشورهای خارجی توسط این خانه کارخانه صادر شد و حتی فعالان این عرصه پیرو اقدامات صورت گرفته از سوی قوه قضائیه، مراتب تقدیر و تشکر خود را مطرح کردند.

عمرانی بیان داشت: با این حال قوه قضاییه در موضوعات مشابه به این مسئله هم به اقدامات خود عمل کرده و در حمایت از تولید کوشا خواهد بود لذا این قوه در تعامل با دولت بوده و به وعده‌ای که ریاست محترم قوه قضائیه در زمینه حمایت از تولید داده‌اند، عمل خواهد کرد و این مسئله هم به نوعی نمونه‌ای از این دست اقدامات بود که موجب خوشحالی عده زیادی از کارگران شد.

 انتهای پیام/ن/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشورهای خارجی کپسول آتش نشانی حمایت از تولید قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • الساندرو دل پیرو و انجام چالش انتخاب های دوگزینه ای فوتبالی / فیلم
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند